Return to site

RP3 rantautui Suomeen

Quiske aloitti RP3 sisäsoutulaitteiden maahantuonnin

· RP3

RP3 Rowing ja Quiske Oy ovat aloittaneet yhteistyön joka kattaa tuen Quiskeen RowP sovellukselle sekä dynaamisten RP3 laitteiden maahantuonnin Suomeen.

RP3 on dynaaminen soutulaite jolla pääsee lähimmäksi vesillä soudun tuntua (1,2) . Laite mahdollistaa talvikaudella lajinomaisen harjoittelun sekä tarkan tekniikan mittaamisen monipuolisen näytön ansioista. Sillä voidaan tehdä korkeatahtisia kisanomaisia harjoitteita teknisesti oikein. RP3 laitetta käyttävät maailman parhaat soutajat . Laitteet voidaan myös kytkeä 2, 4, tai 8- soutajan joukkueiksi. Dynaamisuutensa takia RP3 on hellempi alaselälle ja polville ja soveltuu siksi myös vammoista toipuville (3).

Laite mahdollistaa myös erilaisten venetyyppien simuloinnin hyvinkin tarkasti monipuolisen ohjelmiston ja ison reaaliaikaisen näytön ansiosta. Ensimmäiset isot kansainväliset kisat laitteella tullaan järjestämään 2018 vuoden alussa Saksassa.

Hintatiedot löytyvät RP3 kaupasta . Laitetta pääsee kokeilemaan Helsingissä ja sillä on 30 päivän tyytyväisyystakuun lisäksi 5 vuoden takuu.

Quiskeen Android puhelimissa toimiva RowP sovelluksen virtuaalinen valmentaja eli Coutzi täydentää mainiosti RP3 laitteen omaa pääasiassa voimantuoton mittaamiseen keskittyvää kokonaisuutta.

Dynaamisin soututerveisin,

Quiske tiimi

Quiskeen Kristina Björknäs ja Pentti Soini aloittivat RP3 soutulaitteiden maahantuonnin Suomeen